Tisztelgés

Az utókor köszönettel tartozik azoknak a hősöknek, akiket mindkét oldalon megtalálhatunk, akik előremutattak a korukban, és megelőzték azt.

Célunk a második világháború technikájának, hadiiparának bemutatása, amely számos újítást, megoldást hordozott magában. Ezek a fejlesztések napjainkra is hatással vannak, de sajnálatos, hogy egy szörnyű világégés kellett ezek megalkotásához.

 

“A háborúban a technika és a hátország megszervezése lett a legfontosabb. A katonától csak azt kívánták, hogy makacsul és engedelmesen haljon meg ott, azon a helyen, amelyet a térképen kijelöltek a számára. Az az elképzelés, hogy a háború néhány bravúros lovasroham, remekül kivágott menetelések, katonák és tisztek hőstetteinek sorozata, menthetetlenül elavult.”

A.Ny.Tolsztoj

 

A Páncélvadász.hu oldal szerkesztői politikailag semlegesek, mindenféle szélsőséges nézettől elhatárolódnak. Az oldal történelmileg objektíven próbálja bemutatni a második világháború történelmét. Az oldalon található jelképek csak a kor szemléltetését szolgálják, semmiféle hátsó gondolat nem társul ezekhez, elítélve a második világháborúban történteket.

ZOLI1_3

 

Az oldalon található logó jogilag védett.

Az írásos és fényképes tartalmak másolásához, közléséhez a szerkesztők írásos engedélye szükséges.